Υπηρεσίες

Τα Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία έχοντας το καλύτερο δίκτυο με τους πιο έμπειρους συνεργάτες της Καβάλας μπορεί και σας παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Την ΠΩΛΗΣΗ, ΑΓΟΡΑ και ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, βιλλών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων, κλειστών θέσεων στάθμευσης (γκαράζ), αγροτεμαχίων, οικοπέδων, βιομηχανικών κτηρίων, επαγγελματικών κτηρίων, νήσων, ξενοδοχείων, μεγάλων εκτάσεων για επαγγελματική χρήση.
  • Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ αποδεικνύεται για τους ιδιοκτήτες σωτήρια λύση ιδιαίτερα για αυτούς που είναι μακριά από τα ακίνητα τους ή δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με αυτά.
  • Μέσα από μία άψογη συνεργασία που έχουμε με όλες τις τράπεζες μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τράπεζα που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και τα χαμηλότερα επιτόκια. Επίσης μπορούμε να ετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σας για την ΕΚΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ.
  • Η συνεργασία μας με όλους τους Πολιτικούς Μηχανικούς του Ν. Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής μας επιτρέπει να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
  • Η εταιρία μας ως πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό Global National Accociation of Realtor είναι στην διαθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τις πλέον έγκυρες εκτιμήσεις – πραγματογνωμοσύνες οποιουδήποτε ακινήτου σε οποιαδήποτε περιοχή. Με τις πλέον αξιόπιστες μεθόδους μας και το έμπειρο προσωπικό μας τα Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία μπορούν να σας παρέχουν μια εμπεριστατομένη μελέτη για την αξία του ακινήτου σας την οποία μπορείτε να την προορίσετε για οποιαδήποτε χρήση θέλετε (δικαστήρια, τράπεζες κ.α.).