Εταιρία

Τα Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που έχει αλλάξει τα δεδομένα της κτηματομεσιτικής αγοράς. Η έδρα της επιχειρησής μας βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας επί της οδού Βενιζέλου 41 σε διώροφο κατάστημα, με δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας ξεκίνησε το 2003 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με πολλές αγοραπωλησίες στο ενεργητικό της, που της έχουν προσφέρει ηγετική θέση.

Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας με στόχο την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και την αμεση εξυπηρετηση σας η Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία έχει να επιδείξει το υψηλό επίπεδο επιστημονικής και εμπειρικής κατάρτισης του επιτελείου και των συνεργατών της σε ένα ευρύ φάσμα εξειδίκευσης και τεχνογωσίας πάνω στην κτηματομεσιτική αγορά και την ακίνητη περιουσία.

Στα Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία θα συνεργαστείτε με έμπειρους ανθρώπους γεμάτους ενέργεια και χρηστικές ιδέες. Μας διακρίνει η υπευθυνότητα και είμαστε γνώστες γύρω από όλα τα νομοθετικά θέματα και τις καινούριες πρακτικές που αφορούν τον κλάδο μας. Εξελισσόμαστε μαζί με τη γρήγορη εποχή στην οποία ζούμε και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προς όφελος δικό σας και δικό μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη. Διαθέτουμε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό τόσο σε ακίνητα αλλά και σε πελάτες. Συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο δίκτυο κτηματομεσιτών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό για αμοιβαία εξυπηρέτηση απέναντι στους πελάτες μας.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων ο οποίος διαρκώς ανανεώνεται και υποστηρίζεται διαφημιστικά μέσω εφημερίδων και διαδικτύου δημιουργώντας ένα πλήρες ενημερωμένο σύστημα αναζήτησης της καλύτερης επενδυτικής πρότασης για εσάς. Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων μεσιτών με άριστη κατάρτιση, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και μηχανικών είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Σταθεροί στις αξίες και στις αρχές μας με προτεραιότητά μας το συναλλακτικό ήθος με διαφανείς διαδικασίες, σοβαρότητα και εχεμύθεια το έργο μας βασιζόμενοι στην εμπιστοσύνη και υποστήριξη σας. Η Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία που δεν επαναπαύεται, προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει και να βελτιώνει το επίπεδο της με καινούριες καινοτόμες υπηρεσίες και στόχους.

Η δημιουργία της Ελληνικής Κατασκευαστικής (Hellenic Costractions) με την δική μας υπογραφή και τεχνογνωσία, με έμπειρους Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς, ήρθε για να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις, από τον σχεδιασμό έως και την υλοποίηση της κατασκευής και για να καλύψει όλες τις δικές σας ανάγκες στους παρακάτω τομείς:

 • Εκδόσεις οικοδομικών αδειών
 • Αντιπαροχή οικοπέδων
 • Κατασκευή και επίβλεψη κτιρίων
 • Ανακαίνηση κτιρίων, διαμερισμάτων και καταστημάτων
 • Έκδοση αδειών καταστημάτων
 • Έκδοση βεβαιώσεων του νόμου Ν. 4178/2013
 • Έκδοση Ενεργειακών πιστοποιητικών
 • Ταχτοποίηση τυχόν παραβάσεων του ακινήτου
 • Κατασκευή πισίνας και βιολογικών καθαρισμών λυμάτων
 • Σε εμάς τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

  ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

  Η εταιρία μας ως πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό Global National Accociation of Realtor είναι στην διαθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τις πλέον έγκυρες εκτιμήσεις – πραγματογνωμοσύνες οποιουδήποτε ακινήτου σε οποιαδήποτε περιοχή.

  Με τις πλέον αξιόπιστες μεθόδους μας και το έμπειρο προσωπικό μας τα Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία μπορούν να σας παρέχουν μια εμπεριστατομένη μελέτη για την αξία του ακινήτου σας την οποία μπορείτε να την προορίσετε για οποιαδήποτε χρήση θέλετε (δικαστήρια, τράπεζες κ.α.).

  2dc8b65a82c3d7fd4236cdfe_280x140